De prijzen in tarieven per ras gaan in per 1 juni 2017

Voor vaste klanten die direct een nieuwe afspraak maken hebben wij een vaste klanten arrangement:

 • 4-6 weken: 20% korting op de volgende trimbehandeling
 • 6-8 weken: 15% korting op de volgende trimbehandeling
 • 8-10 weken: 10% korting op de volgende trimbehandeling
 • 10-13 weken: 5% korting op de volgende trimbehandeling

Voor prijzen per ras die vindt u op de volgende pagina's, prijzen zijn onder voorbehoud, klitten en ongedierte behandeling wordt meerwerk in rekening gebracht.

Alle behandelingen zijn inclusief:

 • Wassen
 • Föhnen
 • Nagels knippen
 • Oren schoonmaken

In principe worden alle honden getrimd naar de ras standaard, en dit in overleg met u. Dus een hond die normaliter een plukvacht heeft maar dit niet heeft kunnen de prijzen afwijken. Voor meerwerk ten gevolge van bv ongedierte, klitten worden extra kosten in rekening gebracht. Heeft u mix dan zal de prijs te vergelijke zijn van de rashond waar hij het meest op lijkt.

Met de tijd kunt u online een afspraak maken, uiteraard kunt u via e-mail of telefoon altijd informatie opvragen.

Eerste puppytrim GRATIS

Omdat puppy’s in hun jonge leven veel moeten ontdekken en goed moeten socialiseren raden wij om de eerste puppybeurt te doen voor de leeftijd van 16 weken.

De puppytrim is kosteloos en we laten de pup even met alles kennis maken, de geluiden, op tafel staan, knippen en de nagels knippen en de zooltjes knippen. Uiteraard kijken we ook naar de oortjes en de tandjes en knippen niet geheel onbelangrijk de oogjes vrij. Ook geven wij advies voor de verzorging van de vacht van uw pup. Uiteraard mag u erbij aanwezig zijn, maar u mag de pup ook afgeven en na een half uurtje weer ophalen. Op die manier went de pup vast aan de trimsalon en hoeft de pup niet meteen lang op tafel te staan. En mocht hij het heel eng vinden maken we nog een afspraak zodat het voor hem normaal wordt op tafel. De herhaling werkt voor een pup, maar dat weet u vast uit de training, uiteraard kan dit ook met u kitten.

 

Borstel Arrangement:

Doordat wij in de salon toch aardig wat honden tegen komen met klitten, kunt u bij ons een kam-borstel arrangement nemen.

De klitten kunnen door verschillende reden ontstaan, blessure, of een beperking of gewoon tijdgebrek. En dat snappen wij best en omdat het voor de hond fijn is om geen klitten te hebben, bieden wij dit kan-borstel arrangement aan. Deze bestaat uit zes kam-borstelbeurten en is 10 maanden geldig. Op deze manier kunt u zelf bepalen wanneer u hond wil laten kam-borstelen. U betaald vijf kam-borstelbeurten en de zesde is kosteloos. Het kam-borstel arrangement zijn exclusief uitgebreid ontklitten, wassen en overige trimbeurten. Omdat wij tussendoor altijd even de oogjes vrij knippen doen wij dat nu ook als dat nodig is.

 

Kosten Borstel Arrangement:

 • Kleine hond € 51,00
 • Middelgrote hond € 71,00
 • Grote hond € 91,00

 

Vaste klanten:

Vaste klanten kunnen tussen de trimbeurten door gratis bij ons terecht voor de volgende handelingen: 

 • Nagels knippen
 • Oren uitplukken
 • Oogjes vrij knippen

 Wasarrangement:

De vacht trekt vuil, pollen en nog veel meer aan. We aaien en knuffelen ze en soms liggen ze ook bij ons op de bank en soms zelfs in bed. Dan is het wel zo fijn als de hond lekker fris en fruitig is. En omdat het soms thuis wat onhandig is om de hond te wassen bieden wij daarom een was arrangement aan. Deze bestaat uit zes wasbeurten en is een jaar geldig. U betaald er slecht vijf de zesde krijgt u gratis.

 

Kosten Wasarrangement:

Grootte

Korthaar

Langhaar

Klein

€ 78,50

€ 104,50

Middel

€ 103,50

€ 129,50

Groot

€ 128,50

€ 154,50

Extra groot

€ 153,50

€ 179,50

Ontklitten per half uur € 15.00

Vlooien € 10.00

 

Trimmen van overige huisdieren:

Katten vanaf € 41,00

Konijnen vanaf € 31,00

Cavia's vanaf € 31,00

 Annuleringen:

Wij willen u verzoeken om uw afspraak zo vroeg mogelijk van te voren af te melden, liefst minimaal 24 uur van te voren. Als u niet komt opdagen dan verliezen wij uiteraard inkomen van de trimbeurt maar zijn wij niet in de mogelijkheid om een andere afspraak in te plannen. Zoals in de Algemene Voorwaarden staat beschreven, hebben wij het recht om het volledige bedrag in rekening te brengen. Uiteraard vinden wij dit niet fijn, maar ervaringen in het verleden hebben ons doen besluiten hier toe over te gaan. Wij gaan er vanuit dat u begrip heeft voor dit besluit.

 Te laat brengen en/of halen:

Wij verzoeken u uw maatje op tijd bij ons af te geven en uiteraard weer op te halen. Nou zijn wij niet al te moeilijk als u even van te voren aan geeft dat u iets later de hond komt halen. Uiteraard dan mag u maatje best wel even wat langer bij ons blijven maar geef het dan van te voren. Het te laat brengen heeft voor ons consequenties omdat dan de hele dag uitloopt en wij of geen pauze kunnen nemen of zelfs moeten overwerken om alle honden te trimmen. Wij brengen dan € 5.00 in rekening.